Selecteer een pagina

17 januari | DVW Nieuwjaarsbijeenkomst met pubquiz

17 januari | DVW Nieuwjaarsbijeenkomst met pubquiz

Het is een spannende tijd, met de informatie ronde waarin PVV, VVD, BBB en NSC met elkaar om de democratie aan het dansen zijn. Intussen dienen zich de Europese verkiezingen aan in juni 2024. Een heel belangrijke stap naar meer samenwerking en onderling vertrouwen tussen alle leden van de Europese Unie.

Er zijn inmiddels 23 (+2) kandidaten die zich onder lijsttrekker Reinier van Lanschot voor Volt kandidaat hebben gesteld om Europees parlementariër te worden. Voor de gezichten, kijk hier. Wil je een aantal van deze mensen een keertje in het echt mee maken en spreken, kom dan naar onze volgende Volt bijeenkomst. Dit maal niet op een 4e woensdag van de maand. Want we slaan die van December over. En vanwege het congres van 20 januari waarin de volgorde van de kandidaten wordt gepaald, is onze Volt bijeenkomst in januari op de derde woensdag van de maand, 17 Januari.

Naast de introductie van de kandidaten is er ook ditmaal een nieuwjaars quiz voor iedereen die erbij kan zijn. De winnende groep Volters krijgt niet alleen de eer, maar ook een bon voor een etentje in een restaurant voor de hele groep.

Mis deze bijeenkomst niet, vooral ook omdat het dé gelegenheid is om weer eens met elkaar bij te praten over de wereld die op allerlei manieren aan het veranderen is.

Waar: Café Einstein
Datum: 17 januari 2024
Vanaf: 19:30

Loading...