Selecteer een pagina

19 november | Afterparty verkiezingstour

19 november | Afterparty verkiezingstour

Op 19 november rijdt de Volt campagnebus door Nederland. Eindhalte: Leiden! Want in Leiden hebben we een reputatie hoog te houden. Dus bij ons is de afterparty. Met plezier. Met elkaar. En met inhoud. Samen met de gemeenteraadsfractie van Studenten voor Leiden. Want als één groep last heeft van het beleid van onze overheid is het wel ‘de pechgeneratie’.

Negen volksvertegenwoordigers

Drie Leidse raadsleden, vijf Tweede Kamer kandidaten. En één Eerste Kamer lid. Ze komen naar Leiden om naar jou te luisteren. Om van jou je horen wat jouw situatie is. En met jouw verhaal terug te gaan naar ons parlement. En de gemeenteraad. Om daar jouw geluid te laten horen. Je moet er bij zijn.

Datum: 19 november 2023
Vanaf: 19:00 uur
Locatie: Oude V&D Leiden, Aalmarkt 22, 2311 ED Leiden

Ik woon in een bezemkast

Als de woningnood ergens voelbaar is, dan is het in Leiden. Ben je in de brugklas niet begonnen met zoeken naar een kamer? Dan kom je er niet meer tussen. Huis kopen na je studie? Helaas. Die bezemkast die je nu huurt is het hoogst haalbare.

Ik heb pech

Een hele generatie studenten heeft pech. Dat moet anders. Met Mitchell Wiegand Bruss van SvL, Ernst Boutkan van Volt en vier kandidaat Kamerleden gaan wij het gesprek aan!

Ik ben erbij

Op 19 november. Om jouw geluid te laten horen. Om te luisteren naar onze ideeën. Of gewoon omdat je een reden nodig hebt om college van maandag te skippen.

Line-up

We zijn ze bij elkaar aan het roepen: De juiste mensen om met jou in gesprek te gaan. Die, nu al in Leiden, en straks in de Tweede Kamer, jouw geluid kunnen laten horen. Doe mee. Laat hen weten wat jij van de politiek verwacht.

Mitchell Wiegand Bruss

Fractievoorzitter SvL Leiden

Ernst Boutkan

Kandidaat Tweede Kamer

David den Hartog

Duo raadslid SvL Leiden

Imane Elfilali

Kandidaat Tweede Kamer

Marc Wennekes

City lead Volt Leiden

Martijn Haagoort

Kandidaat Tweede Kamer

Bjorn Beijnon

Kandidaat Tweede Kamer

Gaby Perin-Gopie

Lid Eerste Kamer

Loading...