Selecteer een pagina

De democratie en veiligheid in Europa

De democratie en veiligheid in Europa

Op 30 april organiseert Volt een ledenforum.

Volt is een beweging. Jouw beweging. Dus kom in beweging. Op 30 april. Op het ledenforum in Den Haag. Omdat we van jou willen weten hoe Europa er uit moet gaan zien. Omdat jij wilt horen hoe andere Volters daar over denken. Samen komen we tot nieuwe inzichten.

Daarom heeft Volt een ledenforum. We zijn een grassroot beweging. We groeien door de ideeën van onze leden. Door jouw ideeën. Jouw mening. Het ledenforum is er om jou te horen en om naar elkaar te luisteren om  een mening te vormen.

Onderwerp:
De Europese parlementaire democratie en Europese Veiligheid.

Het onderwerp was nog nooit zo actueel. Hoe kijk jij aan tegen die democratie? Betekent meer Europa minder Nederland? Of juist niet? Waar trek jij de grens voor autocratische regimes? Wat vinden jouw medeVolters daarvan?

Voor wie?

Het ledenforum is voor iedereen. Dus ook voor jou. Meld je, voor 13 april, aan met dit formulier.

Waar?

Bij ZZIIN boven het centraal station in Den Haag. Fiets, trein, of parkeer in de garage naast het station. Er is geen reden om niet te komen. Bezoek hier de eventpagina en voeg dit event snel toe aan jouw agenda.

Wanneer?

30 april van 10:00 tot 18:00 Dat is een lange dag. Met een prachtig programma. Dompel jezelf onder in Europa en loop weer naar buiten met nieuwe inzichten.

Wat is het Volt ledenforum?

Volt is opgericht met een paar simpele doelen: Meer democratie, een sterke EU, versterkte transparantie en pragmatisme. That’s were you come in. Wil je meer lezen over het ledenforum en het doel daarvan? Klik dan op deze link.

Loading...