Selecteer een pagina

”Heisessie” bestuur Volt Leiden

”Heisessie” bestuur Volt Leiden

Nadat Dominique aangaf het Volt Leiden bestuur graag te willen ondersteunen in de rol van secretaris, gaf het bijwonen van één bestuursvergadering haar voldoende inzicht in waar verbetering mogelijk is. Eerst maar eens een hele dag de koppen bij elkaar steken en een goed plan te maken hoe we verder gaan met Volt Leiden en wat we de komende periode gaan doen. Zaterdag 30 april was het zo ver.

Het begon allemaal erg ontspannen met een lekkere lunch, waarna we naar Dominique’s huis liepen om dan toch echt van start te gaan. Werk aan de winkel! Een bak met honderden pennen, stapels post-its, een laken, een pollepel, tompoezen en gevulde koeken, zo hebben we bepaald wat we niet meer willen doen, wat we anders willen doen, waar we mee door willen gaan en wat we nog gaan doen. Dit alles direct in een overzichtelijke jaarkalender en activiteitenlijst verwerkt door Dominique.

Na een dag noeste arbeid en een hoop lol, volgde een gezellig etentje waar ook ons Leidse landelijke bestuurslid Wesley aansloot om ook daar aansluiting bij te behouden. Al met al een broodnodige, zeer nuttige en gezellige dag waar we genoeg aanknopingspunten hebben gevonden om mee verder te kunnen. Jullie gaan het merken!

Loading...