Selecteer een pagina

Tijdelijk afscheid nemen

Tijdelijk afscheid nemen

Als bestuur hebben Michelle van Opdorp, Marc Wennekes en Armando Noordzij het afgelopen jaar hard gewerkt om de organisatie voor Volt Leiden neer te zetten. De organisatie krijgt steeds meer vorm. Tijd voor Michelle van Opdorp na anderhalf jaar trouwe dienst het bestuur verlaten.

“Het leven verandert soms wat en dan vragen andere zaken om aandacht. Een rol als City Lead doe je niet half, dus heb ik besloten om ruimte te maken voor iemand die er met nieuw enthousiasme tegenaan kan gaan.”

Betekent dit dat we Michelle nu voor altijd kwijt zijn? “Neen, zeker niet. Ik ga nu eerst genieten van een verdiende vakantie en daarna ga ik kijken welke bijdrage ik aan Volt Leiden ga leveren. Dat zal zeker iets minder intensief worden, maar niet minder betrokken.”

Hieronder plaatsen we de, voorlopig, laatste bijdrage van Michelle aan dit blog.

Michelle van Opdorp.

“Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met Volt -en lid geworden van- tijdens de Europese parlementsverkiezingen.

City Lead

In november 2020 ben ik mij als city lead in gaan zetten voor Volt. Wat mij het meest aanspreekt in Volt is de constructieve en pragmatische aanpak van de partij en ongetwijfeld, net als zovele, het Pan-Europese karakter van de partij.

Ik vind het fantastisch dat de partij zich niet limiteert tot één land, maar dat er in nog zoveel landen in Europa mensen zich inzetten voor hetzelfde ideaal.

 

Eens een Leienaar,…

Het is eveneens erg leuk om betrokken te zijn bij de lokale partij, die na het succes van de Tweede Kamerverkiezingen zo ontzettend gegroeid is. Ik heb Volt leren kennen als een klein clubje mensen en momenteel zijn we in Leiden bijna de 600 leden gepasseerd. Het Leidse team houdt zich daarom voornamelijk bezig met het opbouwen van een solide team en dit is ontzettend leerzaam en leuk.

Wat mij aanspreekt binnen Volt Leiden is de positieve houding van onze leden en -net als een van de redenen om mij destijds aan te melden- de constructieve houding.

Al met al hoop ik net als Armando jullie te kunnen enthousiasmeren door dit te delen, want ik wil eveneens dat we allemaal mee strijden voor een positieve toekomst.

En hoe zat dat nu met die gevangenis?

Dat is binnen Volt Leiden een beetje een running gag geworden. Ik heb vier jaar gewerkt als Re-integratiemedewerker en Docent Nederlands in de PI Alphen aan den Rijn. Ik weet niet precies hoe ik die ervaring binnen Volt inzet, maar het was voor mijn persoonlijke ontwikkeling een goede periode.”

 

Loading...