Selecteer een pagina

Leidsch debat

Leidsch debat

Het is weer de vierde woensdag van de maand. Tijd om elkaar te ontmoeten. Deze keer bij een verkiezingsdebat in het KOG in Leiden. Komt allen! Of kom alleen. Wij kijken er naar uit. De organisatie vraag je je aan te melden.

Datum: 22 februari 2023
Aanvang: 19:00 uur
Locatie: Kamerling Onnes Gebouw, Leiden

De derde helft

En na het debat gaan we met z’n allen evalueren. Als je niet bij het debat kunt zijn kan je aansluiten in Café de Keyzer voor de derde helft. Met Juliet den Oudendammer.

Datum: 22 februari 2023
Aanvang: 22:00 uur
Locatie: Café de Keyzer, Leiden

Ze zijn hard aan het werk. Onze kandidaten. Flyeren, bezoeken afleggen, intelligent gaan zitten kijken in parlementsbankjes voor de foto , honderden vragen beantwoorden.

En vanavond gaan ze in debat. Daar wil je bij zijn. en dat kan. dus trek je Volt shirt aan, zet je Volt muts op en we kleuren samen het Kamerling Onnes Gebouw Paars.

Juliet den Oudendammer

Ik ben Juliet den Oudendammer, 30 jaar en geboren en getogen in Rotterdam. Voor mij is de politiek in gaan een manier om dingen te verbeteren in de wereld. In de provincie moet er de komende jaren een oplossing gevonden worden voor bijvoorbeeld het stikstofprobleem of de wooncrisis. Dit vraagt om een onderzoekende houding, waarbij we niet bang moeten zijn om ook te blijven praten met partijen met een andere mening dan die van ons. Dit betekent ook dat we meer en beter naar elkaar moeten gaan luisteren. Ik geloof er heilig in dat we juist door te luisteren naar mensen met een andere mening en deze mening ook serieus te nemen, we uiteindelijk als politiek verder komen.

Daarnaast is op dit moment 67% van de leden in de Provinciale Staten man en ligt de gemiddelde leeftijd boven de 50. De beslissingen die in de Provincie worden gemaakt zijn te belangrijk om aan een homogene groep over te laten. Als Statenlid wil ik me hard maken voor betere representatie uit alle lagen van de samenleving, zodat we over vier jaar een betere vertegenwoordiging zien.

Loading...