Selecteer een pagina

Vijf vragen aan Dominique van den Eijnde

Vijf vragen aan Dominique van den Eijnde

Sinds wanneer ben jij een Volter en hoe is dat zo gekomen?

Ik ben sinds 1 september 2021 lid van Volt. Mijn lidmaatschap is ontstaan uit een vacature die ik zag voor de gemeenteraadsverkiezingen voor 2022. Helaas hebben we de gemeenteraadsverkiezingen voor Leiden niet gehaald, maar mijn interesse voor deze jonge politieke partij was vanaf toen wel gewekt.

Wat spreekt je aan in Volt?

Met name het Pan-europese karakter, samen sta je sterker. Maar ook de progressieve, jonge en voortvarende insteek spreekt mij zeer aan. Het is een partij die durft de mouwen op te stropen en ervoor te gaan, ondanks dat het bestaansrecht nog pril is.

Wat ga jij bijdrage aan Volt Leiden?

Ik hoop als secretaris mijn sterke punten, namelijk plannen, organiseren en voortgangsbewaking toe te kunnen passen ter ondersteuning aan het bestuur. Ik word blij van zaken regelen en structuur aanbrengen. Ik denk dat ik daarmee een goede en ondersteunende bijdrage kan leveren aan het huidige bestuur.

Wat voor werk doe je in het dagelijkse leven?

Ik werk al 14 jaar bij Heineken met veel plezier en met een groot groen hart. Ik heb veel verschillende functies bekleed, van finance tot veiligheid en momenteel ben ik facility manager voor de brouwerijen van Heineken Nederland.

Waar liggen je roots?

Ik ben een geboren en getogen Leidenaar. Ik woon in het centrum van Leiden en ik vind het heerlijk om de Singelpark Route te lopen. Ook borrelen in een van de vele (historische) café’s die Leiden telt vind ik altijd gezellig.

Loading...