Selecteer een pagina

Volt op de El Cid

Volt op de El Cid

De El Cid was eindelijk weer eens zoals elk ander jaar. Bruisend, levendig en vooral heel positief gingen de aankomende eerstejaars studenten de stad rond, niet als laatst eindigend bij de verenigingsmarkt. Het was daarom ook een prachtige kans om als Volt Leiden hier onze kleur te laten zien, hier aanwezig te zijn om de eerstejaars te attenderen op het feit dat politieke verenigingen zeker een plaats hebben in het studentenleven.

Ik herinner mij namelijk goed dat ikzelf ook gecharmeerd ben geraakt door het idee van lokale verbetering, iets dat wij allemaal delen met de studenten die nu hun kersverse nieuwe leven in gaan. Tussen het verbeteren van lokale instituten, socialiseren met gelijk- en andersdenkenden , en het vergroten van de solidariteit tussen alle studenten en burgers in Leiden is er altijd een plekje voor iemand in Volt die deze kwaliteiten een warm hart toedraagt.

Goed, onze ervaringen op de markt dan. In de eerste momenten was ik bang dat we onder bevoorraad waren met de drukte die over de markt liep, maar na de batch die later gebracht werd bleek dat we toch genoeg materiaal hadden voor alle eerstejaars die interesse in ons toonden; Met genoeg enthousiasme en een leuk standje hebben we uiteindelijk veel mensen geïnformeerd over wie wij zijn, wat we doen, en hoe we in het leven staan. Dat is uiteindelijk de bedoeling geweest en dat is uiteindelijk succesvol geweest. Een fijne middag voor iedereen op de markt, en hopelijk mogen wij over een klein tijdje een aantal nieuwe leden verwelkomen!

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn kleine stukje, en mocht je als Volter na het lezen van dit stuk nou nog een leuke locatie/event weten waar we aan kunnen sluiten, laat het vooral aan het bestuur weten! 

Loading...