Selecteer een pagina

We veroveren de Staten van Holland

We veroveren de Staten van Holland

De provincie Zuid-Holland is een verbindende bestuurslaag in Nederland, tussen gemeenten en het landsbestuur, maar ook tussen bedrijven en burgers als het gaat om infrastructuur, ruimtelijke ordening en natuur. Dat past bij Volt, wij willen graag verbinden, gelijke kansen creëren, de overheid moderniseren. Genoeg kansen voor Volt dus, nu er verkiezingen aankomen in maart 2023.

Vacature Provinciaal Statenlid Zuid-Holland

Heb je weleens nagedacht over de kans om Volt in de provincie Zuid-Holland te vertegenwoordigen? Reageer dan snel op deze vacatures.  En ook als je geen statenlid wordt of wilt worden kun je wel een bijdrage leveren, door (heel grassroots) mee te schrijven aan onze beleidspunten.

Beleidschrijvers gezocht!

Irriteer jij je ook zo als je middenin de spits weer eens voor een open Lammebrug staat, of vind je dat de provincie veel meer geld zou moeten investeren in het aankopen van natuurgebieden? Denk en doe hierin mee!

Of het in de provincie nou gaat om infrastructuur, milieu, landbouw, energie, woningbouw, digitalisering, economie, natuur of culturele en sociale onderwerpen: We hebben er een mening over. Die moeten we uitwerken. Om dat voor te bereiden zoeken we leden uit de regio Leiden die mee willen schrijven aan het Volt Zuid-Holland beleidsprogramma! Wil je meedenken over belangrijke dossiers als Spitsopenstelling Lammebrug, Rijnlandroute, Drinkwatervoorziening, Grondwaterkwaliteit, – Subsidie voor waterrecreatie?, Meer aankoop natuurgebieden? Meld je dan nu aan! Stuur een mail naar: leiden@voltnederland.org

Loading...