Selecteer een pagina

Armando voorgesteld

Armando voorgesteld

Hallo iedereen!

Mijn naam is Armando Noordzij, City Lead en Penningmeester van Volt Leiden. Ik wil vandaag graag wat uitwijden over mijn persoonlijke visie van het voeren van het beleid in Leiden, en mijn persoonlijke reden bij Volt lid te worden.

Vooraanstaand wil ik graag zeggen dat ik het heel mooi vind hoe open en objectief we naar elkaars meningen kunnen kijken binnen onze Leidse partij! Ik trap hier geheid een open deur in, maar dit is wel de basis van elk constructief gesprek. Daar begint ook eigenlijk wel de reis die ik nu begonnen ben met Volt; Respect jegens elkaar. Dat, gecombineerd met de insteek dat de moderne wetenschap uitgebreid moet worden om meer van onze moderne problemen op te lossen, is wat mij vooruit beweegt en waar ik mijn voldoening uit haal. Nieuwe problemen moeten opgezocht en opgelost worden, niet weggestopt en hopen dat ze vanzelf verdwijnen.

Om iets meer uit te wijden op die moderne wetenschap waar ik het over heb, denk bijvoorbeeld eens aan de smartphone in je zak. Ik koester de waardering enorm dat we, om maar iets te noemen, de complete kennis van de mens in onze zak meedragen Dit is een gigantische vooruitgang die mijn ouders niet mochten genieten in hun jeugd. Juist hierom is het zo belangrijk voor mij dat de richting waar we onze partij naar bewegen een kant is van respect en onderzoek, twee verschillende kanten van nieuwsgierigheid.

Met een positieve insteek die niet te ondermijnen valt geloof ik dat we Volt naar een overweldigend nieuw niveau kunnen brengen. Dit doen we door ondersteuning te bieden waar Leiden het vraagt, en door vooruitgang te vieren waar we kunnen. Ik kijk onder andere erg uit naar de City of Science-gelegenheden die er komen binnenkort.

Al met al zit ik vol met optimisme en positiviteit jegens de toekomst. Ik hoop dat ik jullie kan enthousiasmeren dit te delen voor zover dit nog niet het geval is, want ik wil dat we allemaal mee strijden voor een toekomst die net zo positief is als dat ik het voor me zie.

In het dagelijks leven werkt Armando Noordzij aan zijn masterthesis Economic & Consumer Psychology aan de Universiteit van Leiden.

[/et_pb_row]
Loading...